Stvoření světa - Ragacheová, C.C. (Mýty a legendy, 1992)
Tato kniha nám přiblíží představy lidí z různých koutů naší planety o boji božstev proti počátečnímu zmatku, o postupném uspořádání světa, o zrození Země, Slunce, člověka a živočichů...