Jdi a zabíjej : Poslední pitaval český. - Hruška, Martin (Olympia, 1994)
Unikátní sonda do novodobé historie zločinu a trestu, zpracovaná našimi předními autory literatury faktu. Každý z jedenácti velkých hrdelních případů, odehrávajících se od těsně poválečných let až do současnosti, je strhujícím pohledem nejen na odvrácenou tvář lidského konání, ale i do zákulisí vyšetřovacích metod.