Cizí muž v mém náručí - Kleypas, Lisa (Domino, 1999)
Krásná a mladá vdova Lara má za sebou několik let nevydařeného manželství. Trpně snášela manželovo sobectví, nevěru i společenské výstřelky, dokud jeho loď neztroskotala při obchodní plavbě do Indie. Svým způsobem si oddechla, ale...