R.U.R. Rossums Universal Robots : Kolektivní drama o vstupní komedii a třech dějstvích - Čapek, Karel (Hry, 1966)
Nové vydání slavné Čapkovy dramatické utopie. Doplňuje jej montáž z kritik a úvah o hře, vzpomínek a jiných dokladů o jejím vzniku, její cestě světovými jevišti, essej soudobého dramatika o hře a dokumentární obrazový materiál z inscenací domácích i zahraničních.