Další listy Luciliovi - Seneca, Lucius Annaeus (Antická knihovna, 1984)
Je to sbírka sto dvaceti čtyř literárních dopisů adresovaných o něco mladšímu Senekovu příteli Luciliovi Iuniorovi, vznikly v posledních třech letech Senekova života a jsou považovány za jeho nejzralejší dílo.