Komedie : Bouře : Dvé šlechticů veronských : Veselé ženy Windsorské : Veta za vetu : Komedie plná omylů : Mnoho povyků pro nic : Marná lásky snaha. - Shakespeare, William (Český překlad, 1959)
Z dramat je zde otištěna Bouře, z komedií Dvé šlechticů veronských, Veselé ženy winsdorské, Veta za vetu, Komedie plná omylů, Mnoho povyků pro nic a Marná lásky snaha.