Něco končí, něco začíná - Francková, Zuzana (Petra, 1999)
Osudy obyčejného děvčete, které se už od dětství obtížně uplatňuje. Hanka vyrůstá ve stínu své oslnivé sestry, není příliš dobrá ve škole, nemá ani mnoho úspěchů u kluků. Brzské manželství přináší změnu, ale i další potíže. Přesto je dost statečná, aby se dokázala s problémy vypořádat.