Jak namalovat smrt : detektivní novela - Prošková, Hana (Víkend, 1999)
Kriminalista Vašátko spolu se svým přítelem Horácem hledají pachatele, který na různých místech Prahy vraždí ženy týmž smrtelným hmatem.