Pán hor. - Körnerová, Hana Marie (Lika klub, 2001)
Jen nehynoucí láska dokázala zkrotit divokou krev "Pána hor". Stejně jako zakladateli dynastie se nyní vede i jeho přímým potomkům - pro rodinnou čest jsou schopni vzdát se všeho, pro lásku přejdou světa kraj a jsou věrni až za hrob.