Anička a její kamarádky - Peroutková, Ivana (Albatros, 2004)
Aniččiny rodiče odjeli na rok pracovat do Afriky, a tak se Anička nastěhuje k babičce. Anička má trochu obavy, ale ty opadnou, když se spřátelí se spolužačkami.