Jak nabalit superkluka : a jiné vychytávky pro náctileté - Francková, Zuzana (Petra, 2005)
Odpovědi na různé otázky, týkající se dospívajích dívek. Otravné pupínky, mastné vlasy, malé poprsí a naopak tlustý zadek. To jsou neřešitelné problémy, které najednou kde se vzaly, tu se vzaly. A co sex? A co teprve kluci? Jak najít toho pravého?