Strach z lásky - Pivodová, Kristýna (Čtení pro dívky, 2003)
Příběh šestnáctileté Adriany, která preferuje názor, že není nad přátelství mezi holkou a klukem. Najedenou se objeví dokonce dva kluci a jsou zajímaví. S Adrianou se děje něco, co nezná...