Vzájemné prolínání - Šindelářová, Renata (Petra, 2006)
Hlavní hrdinka prochází s přívětivým humorem obdobím strachu a bolesti, stesku i přátelství. V nemocničním pokoji poznává nejen obětavost, ale také aroganci.