Povedené prázdniny - Drijverová, Martina (Začínám číst, 2003)
Zvlíště povedené prázdniny prožívají dva nerozluční kamarádi Petr a Hanka.Přestože jeden z nich bydlí na venkově a druhý ve městě, dva krásné letní měsíce tráví spolu.