Prvňáček - Strekowska-Zaremba, Malgorzata (Fortuna Print, 2006)
První čtení pro prvňáčky o Martinovi, který se zpočátku chtěl ze školy ulít. Ale díky paní učitelce, spolužákům, myšce Agátce a veselé školní aktovce začal mít školu docela rád.