Vodnické pověsti - Hoňková, Iva 1977- (Agentura Krigl, 2006)
Víc jak osmdesátka převyprávěných příběhů o vodnících, rusalkách a dalších vodních bytostech z českých, moravských a slezských řek, jezer, rybníků, potoků a tůní.