Pohádky za oponou : pohádky a vyprávěnky na motivy našich i světových oper a baletů - Bednář, Kamil (Nakladatelství XYZ, 2007)
Nejznámější balety a nejlepší české i světové opery vyprávěné tak, aby přinesly co nejvíce zábavy i informací dětskému čtenáři.