1000 důvodů, proč se nelíbat - Ullrich, Hortense, 1956- (Albatros, 2007)
Zatímco velký Kony se už nikdy nechce zamilovat a zakládá Klub nelíbačů, jeho sestra Sany je konečně zamilovaná až po uši. Důvody pro nezamilování jsou tytam. Až na to, že Theo ji dosud nepolíbil, a do Konyho života vstoupí dívka Sára. Dobyvatel srdcí v tom už zase nechtě jede... Kdo napíše seznam důvodů, proč se nelíbat? A k tomu ještě musejí snášet skopičiny brášky Konyho, rodiče architekty a pořádkumilovnou hospodyni Ludmilu.