Cizokrajní ptáci - Solyom, Catherine (Kdo se dívá?, 2006)
Bohatě ilustrované leporelo seznámí děti s životem cizokrajných ptáků. Malí čtenáři se tak ocitnou ve společnosti tukana, papouška ary i kolibříka.