Tokio - Hayder, Mo (Domino, 2004)
Grey, pronásledována vlastní minulostí, přijíždí do Tokia s cílem nalézt vzácný kousek filmu, po dlouhá desetiletí pokládaný za ztracený, na kterém má být zachyceno vražedné běsnění v Nankingu. Někteří lidé tvrdí, že nikdy neexistoval...