Psí abeceda : všechno, co potřebuji od svého člověka - Wailly, Philippe de 1926- (Práh, 2005)
Průvodce touto knihou je ten, o koho tu jde: chytrý a zkušený pes. Díky jeho poznatkům a radám odhalíte základní pravidla soužití člověka a psa.