Dárek pro Sáru - Březinová, Ivona, 1964- (Artur, 2008)
Sára se po prázdninách moc těší do školy. Jde už do druhé třídy. Tam na ni čeká řada překvapení a nových zážitků, které prožije se svým kamarádem Markem a novým spolužákem Liborem. Nakonec se s nimi musí načas rozloučit: tatínek bude pracovat v Austrálii a celá rodina se tam stěhuje s ním. Jakýpak jí kluci připraví dárek na rozloučenou?