Prosím tě, neblázni! - Kraus, Ivan (Academia, 2008)
S laskavým humorem a nadsázkou se autor ve svých povídkách dotýká nekonečných trampot a patálií velké rodiny, jejíž členové jsou nadáni tak výraznou individualitou, že to mezi nimi neustále jiskří.