Klub Tygrů. Chrám hromů. - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2009)
Přidej se k detektivům z Klubu Tygrů! Nenech si uniknout nic podezřelého a pomocí superlupy hravě přijdeš každé záhadě na kloub. Kamarádi Biggy, Patrik a Luk založili Klub Tygrů a pravidelně se scházejí v tajné klubovně. Zajímavý předmět z pozůstalosti námořního kapitána Bollera je navede k hledání pokladu, který má být ukryt v tajemném Chrámu hromů. Nikoho z nich by nenapadlo, že se dostanou až na ostrov pokladů, kde však zdaleka nejsou sami... Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!