Než nám bude šestnáct - Plaisted, Caroline (Klukům nepřístupno, 2009)
Kamarádky Beth a Anna se rozhodnou, že než jim bude 16 let, stanou se z nich absolutní sexbomby. Napíší si seznam deseti věcí, které by měly provést, včetně prodloužení vlasů či aplikace samoopalovacího krému. Jenomže ať se pustí do čehokoli, skončí to vždy naprostou katastrofou. A navíc se k tomu pokaždé přichomýtnou i jejich školní idoly, Baz s Gregem. Zdá se, že jejich plán nevyjde, a s láskou to taky vypadá bledě. Nebo že by ne.?