S elegancí ježka - Barbery, Muriel, 1969- (Host, 2008)
Hrdinkou románu je postarší domovnice v luxusním pařížském domě, která se všemožně snaží utajit před světem, že je vzdělanější a sečtělejší než bohatí nájemníci, kteří se na ni dívají svrchu.