Zuzka a poníci. - Mueller, Dagmar H., 1961- (Čtení. Radost. Poučení, 2009)
Zažijte dobrodružství s poníky! Zuzka miluje poníky ze všech zvířat nejvíc. Sbírá jejich obrázky, lepí si je do alba a touží po tom, aby jednou mohla na poníkovi skutečně jezdit. Všechno se změní, když se Zuzka dostane do jízdárny. Na vlastní kůži pozná, že poníci nejsou plyšová zvířátka, ale dovedou i pořádně zazlobit. Odradí to Zuzku, nebo se konečně splní její sen?