Myslivecký slunovrat : příběhy lidí a nádherných zvířat - Kráner, Ján 1932- (Víkend, 2006)
Kniha nás zavádí do krásných hor, do prostředí bohatého zvěří a plného vzrušujících honů. V pravdivých příbězích nahlédneme do života lesníků, hajných a myslivců, potkáme medvědy i vlky a zamyslíme se nad tajemstvími přírody.