Mach a Šebestová v historii - Macourek, Miloš, 1926-2002 (Ahoj děti - Dobrou noc, 2009)
Populární žáci III. B Mach a Šebestová se svým kamarádem Jonatánem podniknou tentokrát výlet do historie a zažijí mnoho neuvěřitelných příhod, protože mají kouzelné sluchátko a tak nic není nemožné.