Poznáváme ptáky podle peří - Bezzel, Einhard (Víkend, 2006)
Kniha poskytuje stručný návod k tomu, jak podle peří poznat 60 druhů běžných ptáků. Na barevných tabulích vyobrazeno peří, v příloze pak včetně krátkého popisu i jednotliví zástupci ptačí říše.