Wok : asijská kuchyně na každý den (Svojtka & Co., 2007)
Wok. Asijská pomůcka v kuchyni číslo jedna již zdomácněla v kuchyních celého světa a obzvlášť moderní vaření je už bez woku nemyslitelné. Krátké a šetrné opékání zaručuje zdravou přípravu.