Konec záletné lady : Lonngemoorské vraždy, spol. s. r. o. - Whitton, Hana (Původní čeká detektivka, 2009)
Poklidnou hladinu idylického života v malebné anglické vísce Lonngemoor rozčeří zpráva o zmizení mladé, poněkud výstřední zámecké paní Cordelie. Její o mnoho let starší manžel Malcolm se obrátí s prosbou o diskrétní pomoc na své sousedy a přátele, Annie a jejího manžela Petera, oxfordského univerzitního profesora. Cordelie je však po nějaké době nalezena mrtvá a šéfinspektor Leyland záhy zjišťuje, že nešlo o pouhou nešťastnou náhodu. Za stejně podezřelých okolností zemře i zámecký podkoní Robertson a zanedlouho je zavražděn i Roger Wilkins, jeden ze zámeckých hostů. Ani on však není poslední obětí...