Čarodějka Šestého měsíce-Hadí znamení. - Witcher, Moony, 1957- (Měsíční čarodějka, 2009)
Čarodějky POZOR! Nina se vrací v další knize plné napínavých dobrodružství! Karkon daroval proradnému starostovi Benátek zlatý důl v Peru, kde je uctíván jako hadí bůh. Starosta je čarodějem temné magie, živí se kočkami s hadím znamením, pocházejících z ostrova Clemente a může se měnit v hada díky kouzelnému lektvaru. Nina ho musí přemoci a osvobodit třetí arkánum. Podaří se Nině přemoci Karkona a jeho služebníky a přivézt všechny kočky zpět do Benátek?