Legie nesmrtelných - Willert, Petr; Knaak, Richard A., 1961-; Pavelková, Alexandra, 1966-; King, William, 1959-; Žamboch, Miroslav, 1972-; Feist, Raymond E., 1945-; Červenák, Juraj 1974-; Erikson, Steven, 1959-; Weber, Rastislav; Nicholls, Stan; Neomillnerová, Petra, 1970- (Fantom Print, 2006)
Skvělá sbírka povídek a novel, které u nás ještě nikdy nebyly publikovány. * Šest povídek bylo napsáno speciálně pro tento výběr. * Opět se podíváte do Feistovy Midkemie, Eriksonova Genabakisu, navštívíte Knaakův DragonRealm. Setkáte se s Žambochovým Koniášem, vědmou Mirenou Ďuro Červenáka či Vimkou Saši Pavelkové. * Richard A. Knaak: Kůže (Vítejte zpět v DragonRealmu...)* Alexandra Pavelková: Přichod zimy (Co způsobí polibek od samotné Smrti...) * William King: Sluhové temného pána (Když se Felix a Gotrek jmenují Goran a Malik...) * Miroslav Žamboch: Na válečné stezce (Koniáš je opět v nesnázích...) * Raymond E. Feist: Kurýr (V Midkemii stále zuří Trhlinová válka...) * Juraj Červenák: Kapka krve (Na běsy z hlubin platí meč a magie...) * Steven Erikson: Zdraví mrtví (Cesta do pekla je dlážděna dobrými skutky...) * Rastislav Weber: Stín a žár (Když bojují lidé se starými bohy...) * Stan Nicholls: Svatokrádež (Zahrávat si s orky se nevyplácí...) * Petra Neomillnerová: Zmetek z temnot (Lidé jsou horší než pekelné bestie...)