Moje trhlá rodinka - McCombie, Karen, 1957- (Rockerka Sadie, 2009)
Třináctiletá Sadie má bratra Sonnyho - dvojče, který chodí do dramatické školy, je úspěšný a oblíbený. Sadie ho nesnáší a navíc má pocit, že mu všichni dávají přednost, protože je "nezajímavá", a z toho plyne její věčná nabručenost. K náladě jí nepřidá ani roztržitá maminka, učitelka hudby, mladičký nevlastní a puntičkářský tatínek soustředěný hlavně na miminko Martu, a potrhlý vlastní taťka, který v klidu bydlí dál s bývalou rodinou a nemá se ke stěhování. Nakonec Sadie dostane lekci, která jí ukáže, že není horší než bratr a že někdy i ona má důvod k radosti.