Fotbaloví divoši. - Masannek, Joachim, 1960- (Fotbaloví divoši, 2009)
Uff! Na městském halovém turnaji objeví Fabiho scout, hledač talentů, Fabiho a nabídne mu přestup do juniorskému mužstva FC Bayern. Fabi přijímá, protože atraktivní klub se mu jeví jako cesta vzhůru. Fotbaloví divoši ho proto obviní, že je zrádce, a vyloučí ho. Ale pořádně napínavé to začne být, když Fotbaloví divoši ve finále halového turnaje musí nastoupit právě proti FC Bayern. A Fabi nesmí za nové mužstvo hrát, protože je stále ještě ve zkušební době. Divoši však mají naději na výhru jenom tehdy, když s nimi bude i Nejrychlejší křídlo na světě. Jak se Fabi rozhodne?