Radostná zvěst - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2010)
Úspěšná architektka Ria a šarmantní politik Taylor spolu hned po seznámení na večírku stráví vášnivou noc. Ria otěhotní a navrhne Taylorovi formální sňatek, aby se dítě narodilo do úplné rodiny.