Vysněný dům - Coulter, Catherine, 1942- (Baronetka, 2010)
Pět let poté, co Jason Sherbrooke odjel z Anglie do Baltimoru k Wyndhamům, probudí se jednoho rána pohledem do šeredné tváře mopslíka Horáce a ví, že je čas vrátit se domů. Chce chovat a trénovat dostihové koně, především svého vlastního plnokrevníka Dodgera. Když ho jeho dvojče James odveze do Lyon's Gate, kdysi proslulého hřebčína poblíž rodného domu, Jason v srdci ihned cítí, že našel to pravé místo. Naneštěstí Hallie Carricková touží po Lyon's Gate stejně jako Jason, a je ochotna statek získat za každou cenu. V této chvíli se ale dostávají ke slovu život a osud, a ti dva dostanou nakonec něco, co žádný z nich nečekal.