Padlé mučednice - Bruen, Ken, 1951- (BB art, 2010)
Soukromý detektiv Jack Taylor klesá do nových hlubin alkoholické propasti. Celé dny se Jack utápí v depresích a v noci je spánek nepoznaný luxus. Ovšem když se dozví o pohřešované dívce jménem Rita Monroe, jeho policajtský mozek se probere z letargie a přinutí tělo k činnosti. Rita byla jednou z Magdalének, takzvaný "Padlých žen", svobodných matek, odsouzených k otrocké práci v prádelně pod dohledem jeptišek. Instinkt a schopnost hledat na správných místech vedou Jacka po její stopě.