Dovolená s tátou - Heldt, Dora (Víkend, 2010)
Měla to vlastně být příjemná pracovní dovolená. Kristina se chystá strávit několik dní na ostrově Norderney a pomáhat přítelkyni při renovaci restaurace a penzionu. Jen nerada se podvolí matčinu přání, aby s sebou vzala otce, protože ví, že s ním není snadné vyjít. Musí mít vždy poslední slovo, ale zapomíná, že Kristina i její přítelkyně jsou již dávno dospělé a chová se k nim, jakoby sotva prošly pubertou. Kristina svého otce miluje, ví, že to s ní myslí dobře, ale někdy je těžké to překonat. Už cestou ji přivádí téměř na pokraj nervového zhroucení a navíc se hned po příjezdu na ostrov ujímá řízení rekonstrukce penzionu. Kristinu ale čekají mnohem horší chvíle. Táta se seznámí s reportérem, jenž si okamžitě získá jeho sympatie. Připadá mu tedy naprosto v pořádku, že se novinář po uši zamiluje do jeho dcery a neúnavně ji obletuje...