Spokojená blbka - Ondráčková, Ilona, 1968- (Plejáda, 2010)
Autorka knihy s ironií i osobitým humorem tvrdí, že knihu Spokojená blbka napsala jako obhajobu svého životního stylu. Pokud se umíte zasmát sami sobě a ještě raději se smějete někomu jinému, určitě vás pobaví. Kniha je rozdělena do šesti kapitol: rodinné příběhy, pracovní úspěchy, ženy, muži, ze společnosti, sex a vztahy. Den za dnem se autorka na blogu snažila s větším či menším nadhledem vypořádat s běžnými denními starostmi i radostmi a pobavit či rozplakat své čtenáře na internetu. O tom, jak se jí to podařilo, se můžete nyní přesvědčit v knize, kterou právě držíte v rukou.