Vyměněná tvář : Švédská detektivka - Edwardson, Äke (Severská krimi, 2007)
Erik Winter vyšetřuje neobvykle krutou vraždu, která se stala jen pár domů od jeho bytu. Byl nalezen zavražděný manželský pár, v obětí sedí na pohovce a drží se za ruce, s obličeji obrácenými k sobě.