Mistrovská hra - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan, 2010)
Rozmanité osudy členů rodinného klanu, vlastnícího diamantové doly v Jižní Africe, které s nasazením vlastního života a s obrovským úsilím vybudoval jejich předek.