Vášnivé tango : hysterický románek - Fabicka, Joanna, 1970- (Moba, 2010)
Hlavní hrdinka Hedvika přijde o práci i snoubence a před zoufalstvím ji chrání už jen její povedený synek, excentrické kamarádky a slabost pro drink zvaný "Vzteklý pes", kterého si v jejich společnosti hojně dopřává. Když přijme účast v televizní taneční soutěži, zdá se, že její konečný pád je jen otázkou času. Vrozený nedostatek citu pro rytmus a značná nadváha jsou totiž více než očividné. Nicméně největším problémem se ukazuje být taneční partner: stárnoucí playboy, kdysi hvězda, dnes druhořadý tanečník ...