Sykot - Garwood, Julie (Oldag, 2010)
Studentka Lyra by se měla rozhodnout, co bude dělat po ukončení školy. Přijme-li zaměstnání v místním televizním studiu, možná se už nikdy nedostane k vysněné filmařské práci. A tak se místo rozhodování raději pouští do své závěrečné práce - zpracování dokumentu o kdysi krásném parku. Tento úkol se však zvratem osudu mění v horor ze skutečného života...