Shwindlova zločinecká akademie. Zlodějina pro začátečníky. - Deary, Terry (Shwindlova zločinecká akademie, 2010)
Takhle vtipná kniha by měla být postavena mimo zákon! Malý Smiff Smith žije se svou matkou v jednom z nejzločinnějších měst Anglie, Wildpoolu. Protože jsou chudí, musí Smiff krást. Ty můžeš jeho osudy sledovat od roku 1837, kdy dostal nabídku od pana Mortimera Morrowse. Tu přijme a začne studovat na proslulé Shwindlově zločinecké akademii, která mu změní život k nepoznání.