To se ti jen zdá - Robb, J.D. (Klokan, 2010)
Eva vyšetřuje smrt šestnáctileté Deeny, dcery nedávno povýšeného policejního kolegy. Mimořádně brutální vražda má podle všeho kořeny v minulosti: vrah nechal na místě činu video, podle něhož je za všechno odpovědný její otec. Eva musí začít pátrat nejen v kolegově životě, ale i ve složkách jeho minulých případů.