Ani později, ani jinde - Vigan, Delphine de, 1966- (Světová knihovna, 2011)
Děj knihy se odehrává v Paříži, popisované jako chaotické velkoměsto plné lidí, kteří se den co den potkávají a míjejí. Jednou ze dvou hlavních postav románu je Mathilde, mladá vdova a matka tří dětí. Druhým protagonistou díla je Thibault, lékař na volné noze...