Demonata. - Shan, Darren, 1972- (CooBoo, 2010)
Nová série úspěšného irského autora. Grubbs Grady je docela normální teenager - tedy dokud jednoho dne nezjistí, že na jeho rodině spočívá prastará kletba. A když se poprvé setká s pánem démonů a jeho ďábelskými nohsledy, zjistí tři zásadní věci...