Perlinka zachraňuje království - Shields, Gillian (Mořské víly, 2008)
Kouzelný příběh o malých mořských vílách a Korálovém království pro malé čtenářky! Vydejte se spolu s vílou Perlinkou a jejími sestřičkami splnit úkol královny Neptuny - přinést kouzelné krystaly, které budou celý další rok ochraňovat království a jeho obyvatele. Prožijte s vílami dobrodružství, která je cestou potkají v Chaluhovém lese. Pokuste se za pomoci vílích kouzel les zachránit. Mořské víly přinášejí malým čtenářkám příběhy plné kouzel, kamarádství a dobrodružství!